Maľované tričká - koncertné oblečenie zboru

17.11.2008 autor beckari

Myslím, že teraz je ten správny čas a priestor poďakovať našej Gabi, za originálne tričká, v ktorých nás môžete vidieť skoro na všetkých špeciálnych akciách (koncerty, špeciálne omše, alebo aj na rôznych našich výletoch, keď chceme ukázať, že patríme k sebe.) Čiže nás okrem toho, že radi spievame v zbore, veríme v jedného Boha, trávime svoj čas spolu, spájajú aj spoločné trička.

Všetko to začalo tým, že sme sa rozhodli koncertovať a tak sme teda spravili zopár koncertov u nás, teda v Blumentálskom kostole, ale aj u našich bývalých kaplánov v ich nových farnostiach. A čo spraviť, aby bol na nás dobrý pohľad, keď sme tam tak zoradený pred všetkými? Aby sa naši diváci sústredili na náš spev a nie na to, ako sme každý inak poobliekaní. Keďže to bolo obdobie jesene a zimy, tak sme si zvolili čiernu farbu nohavíc, svetrov aj kabátov. A tým aby sme sa troška oživili, si dievčatá kúpili rovnaké fialové šály. :)

No ale čo, keď sa trochu oteplí? A tak sme začali rozmýšľať nad novými koncertnými oblečeniami. To sa už naša Gabika začala prejavovať vo svojom maliarskom umení a tak sme jej dali možnosť, aby svoj talent ešte viac rozvíjala :) A tak nám namaľovala naše prvé spoločné tričká. Máme na nich svoje logo a spevavého panáčika. Vybrali sme si veselé farby, nakoľko sme dosť veselá partia :)

Tričká - benefičný koncert
No a keďže to už je zopár rôčkov, čo máme tieto tričká. Podaktorí sme pochudli, pripadne pribrali, alebo sme ho tak nosili, že až sme ho zodrali, alebo z iných dôvodov :) a tak sa spontánne začala vyrábať druhá séria našich koncertných tričiek. Premiéru mali na našom poslednom benefičnom koncerte pre kaplána Braňa a Luisu. Tieto tričká sú kreslené pre každého na mieru, muzikanti majú na tričkách svoje hudobné nástroje, dirigentka dostala tričko s veľkým husľovým kľúčom a ostatní, iné milé kresby. Ďalšie fotky s tričkami a koncertným oblečením sú vo fotoalbume Koncertné oblečenie.

Gabikine tričko Pán prsteňov

A prečo o tom všetkom takto píšem, možno vám to už aj vŕtalo v hlave, odkiaľ máme také originálne tričká, tak teraz už viete :) a na druhej strane, chceme tým pomôcť aj našej Gabike, ktorá by sa chcela venovať maľovaniu na tričká, dostať sa do povedomia. Jej motívy nájdete v internetovom obchode s maľovanými tričkami, tak ak vás oslovili, alebo ešte nemáte vymyslený vianočný darček, tak pre Vás máme tip na originálny darček. V obchode s Gabikinými tričkami nájdete maľované tričká pre bábätka, detské tričká, dámske tričká, unisex tričká pre dámy i pánov.
Gabika, ďakujeme Ti za super tričká!

Pridané do kategórie tričká, zbor | Trackback | del.icio.us| vybrali.sme.sk

Zháňate parfemy? Doporučujeme obchod internetova parfumeria - zľavy na parfémy, doprava zdarma parfuméria. Chorvátsko 2010? Najlepšia dovolenka je v Chorvátsku. Najkrajšie miesta, pláže a letenky Chorvatsko. Máte radi pizzu? Nechajte si ju doviezť k Vám domov donáška pizze rozvoz a online objednávka pizze. Potrebujete eshop? Tvorba webstránok, internetový obchod optimalizovaný pre vyhľadávače. Do 24 hodín predávate.