Blumentálsky ples 2009

3.3.2009 autor beckari

Pripravujeme pre Vás ďalší ročník plesu, ktorý bude 23.1.2010 v Incheba Expo Aréne, viac informácií nájdete na stránke Blumentálsko-Jezuitský ples
Tento rok sme obnovili tradíciu blumentálskych plesov a náš zbor pod záštitou farského úradu Bratislava Blumentál zorganizoval farský ples.
Ples sa konal 21.2.2009 v Inchebe a zatancovať a zabaviť sa prišlo viac ako 450 ľudí. Sála v Inchebe nás naozaj veľmi milo prekvapila, dalo by sa povedať, že priam ohúrila pri prvom vstupe do sály. Myslím, že nielen nás, ale aj ostatných prichádzajúcich na ples.
Ples v Inchebe

Minulý týždeň sme do fotoalbumov pridali fotky z plesu a teraz sa nám podarilo vybrať niekoľko videí z plesu, ktoré zachytávajú výbornú atmosféru, otváracie tance, pár piesní, ktoré sme si na plese zaspievali a tiež ukážky z krátkeho programu.

Blumentálsky ples 2009 - úvod

Príjazd do Incheby v Bratislave, vstup do sály, príchod hostí na ples, zopár záberov zo sály, privítanie na plese, príhovor pána farára Alfonza Saba.

Otvorenie plesu - Polonéza

Ples sme otvorili polonézou, v plesových šatách našich členiek vyzerala výborne. Škoda trošku nevhodne umiestenej kamery, ale choreografiu to zachytáva.

Prvý tanec na plese Valčík

Prvý tanec valčik nám na ples prišli zatancovať tanečníci Milan Hajas a Gabriela Stanková.

Zbor na Blumentálskom plese

Na ples sme si pripravili novú skladbu Hosanna od Hillsongu.
Ako prvú sme zaspievali pieseň Friends in High places a za ňou skladbu Hosanna - Hillsong

Blok piesní sme uzavreli skladbou Svieť svetlo tmám

Program na plese

Keďže v zbore sme už organizovali nejednu svadbu, o čísla do programu nebola núdza :). Našim priateľom si na svadbu pripravíme nejaký krátky program, ktorým im spestríme svadobnú hostinu. Na ples sme vybrali pieseň z muzikálu Sister Act - Oh Maria.

Naše pozvanie na ples prijala aj Christina Aguilera alias naša Mary Králiková a Andrea Boccelli alias Maestro Milan Hudák, aby si pre Vás spoločne zaspievali pieseň Somos Novios.

Program sme uzavreli poslednou scénou z filmu Hriešny tanec, ktorou sme pozvali hostí na tanečný parket. Mimochodom ten v inchebe mal viac ako 200m2 :)

Zábava na plese

O zábavu sa postarala Ľudová hudba Jána Stupku (členovia Techniku) a DJ Alex, ktorý sa staral aj o kompletné ozvučenie sály v Inchebe.
Po polnoci sme pridali aj pár live zborových slaďákov.

Tombola na plese

Na plese samozrejme nemohla chýbať tombola. Tohtoročnou hlavnou cenou bola letenka na let balónom od spoločnosti balony.sk.
Výťažok z tomboly sme venovali na charitatívne účely. 500 eur sme darovali charite Blumentál, 150 eur postihnutému dievčatku Romanke zo Spišskej Novej Vsi. (Pozn. pre darcov, ktorí by Romanku chceli podporiť, informácie sú na jej stránke. ZŤP sme telefonicky overili na úrade práce sociálnych vecí a rodiny v Spišskej Novej Vsi). Výťažok z lístkov použijeme na nákup stoličiek do farských miestností, ktoré využívajú farníci, ktorí sa pripravujú na sviatosti, zbory, fara, či charita blumentál na organizovanie rôznych podujatí. Ešte raz vďaka všetkým sponzorom!

Na záver by sme chceli poďakovať všetkým, ktorý nám pomohli zorganizovať tento úžasný ples. V prvom rade chceme poďakovať Kaplánovi Mariánovi za pomoc a Alexovi, veď ty vieš za čo… Vďaka patrí aj ostatným kňazom z Blumentálu za podporu a pomoc pri organizácii plesu. Ďakujeme naším grafikom a grafičkám za vytvorenie loga, plagátu a lístkov na ples ako aj všetkým členom za ich pomocné pripomienky. S tlačou nám pomohol pán Igor Iliť, ešte raz vďaka! Vďaka patrí aj všetkým členom zboru, ktorí prispeli svojou pomocou pred plesom na plese, alebo aj po ňom. (Mnohé stretnutia pred plesom, predaj lístkov, tlač, rozpočty, výzdoba, tombola, príprava techniky, ozvučenie, obsluha…)

Myslím, že ples sa nám tento rok vydaril a tešíme sa na ďalšie ročníky!

Pridané do kategórie ples, blumentál | Trackback | del.icio.us| vybrali.sme.sk

Zháňate parfemy? Doporučujeme obchod internetova parfumeria - zľavy na parfémy, doprava zdarma parfuméria. Chorvátsko 2010? Najlepšia dovolenka je v Chorvátsku. Najkrajšie miesta, pláže a letenky Chorvatsko. Máte radi pizzu? Nechajte si ju doviezť k Vám domov donáška pizze rozvoz a online objednávka pizze. Potrebujete eshop? Tvorba webstránok, internetový obchod optimalizovaný pre vyhľadávače. Do 24 hodín predávate.