Zbor Béčkari v TV Joj - seriál Odsúdené (Desmod)

3.6.2010 autor admin

Dostali sme ponuku zaspievať si v seriály Odsúdené, tak sme boli predkapela Desmodu a pekne nás vypískali. Desmod nakoniec neprišiel a nestihli sme dospievať ani celú pesničku. Ono vo väzení sa dosť ťažko spieva, najmä keď publikum čaká na Desmoda.
“Tajné zábery z natáčania seriálu Odsúdené” :)

Pridané do kategórie zbor, koncert | Comments Off

Adopcia na diaľku - Caroline

16.4.2009 autor beckari

Adopciu na diaľku nám na plese ponúkol Daniel Dian, ktorý sa nedávno vrátil z Afriky. Keďže výťažok z plesu sme posielali na charitu, rozhodli sme sa, že si jedno dieťa adoptujeme my Béčkari. Tak konečne máme naše prvé spoločné dieťa Caroline. Hovoriť deťom, že sú adoptované, asi nie je veľmi dobrý nápad, je pravda, že skôr či neskôr sa skutočnú pravdu dozvedia. Keďže v tomto prípade je to “adopcia na diaľku”, tak to uverejníme priamo na blogu. Keď tento krátky článok pomôže získať vzdelanie ešte čo len jednému dieťaťu z Afriky, alebo opusteným deťom nájsť svojich adoptívnych rodičov, ktorí doteraz s adopciou váhali, tak svoju úlohu splnil.
naše dieťa Caroline

Caroline má 14 rokov. Je prvorodenou z troch detí. Žila so svojou slobodnou matkou, ktorej úroveň vzdelania je príliš nízka a tak nemohla nájsť žiadnu prácu, vďaka ktorej by mohla svojim deťom zabezpečiť jedlo, ubytovanie a vzdelanie. Preto ich existencia závisela od náhodných darcov, ktorý im z času na čas pomohli…

Caroline niekedy chodievala pomáhať do miestnych vývarovní, aby dostala aspoň zvyšky, o ktoré sa delila so svojou rodinou, čo sa v podstate dá definovať ako zneužívanie detskej práce… Caroline sme spoznali vďaka spolupráci s inými organizáciami. Zistili sme, že Caroline má veľkú túžbu chodiť do školy. Bola prijatá do dievčenského centra „Boh s nami“. Caroline je šikovné, usilovné
a tvorivé dievča. Vždy bola medzi prvými desiatimi vo svojej triede. Momentálne navštevuje siedmy ročník. Keď vyrastie, rada by sa stala chirurgičkou.
Škola, ktorú Caroline navštevuje, vychádza na 580 EUR ročne.

Ak by ste si aj vy chceli adoptovať dieťa na diaľku a pomôcť mu tak získať vzdelanie v Afrike, bližšie informácií nájdete na stránke vysokej školy sv. Alžbety v časti adopcia na diaľku.

Pridané do kategórie adopcia, ples | Pridajte komentár »

Nasledujúca strana »

Zháňate parfemy? Doporučujeme obchod internetova parfumeria - zľavy na parfémy, doprava zdarma parfuméria. Chorvátsko 2010? Najlepšia dovolenka je v Chorvátsku. Najkrajšie miesta, pláže a letenky Chorvatsko. Máte radi pizzu? Nechajte si ju doviezť k Vám domov donáška pizze rozvoz a online objednávka pizze. Potrebujete eshop? Tvorba webstránok, internetový obchod optimalizovaný pre vyhľadávače. Do 24 hodín predávate.